Правила за поверителност

В съответствие с Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г. относно защитата на физическите лица при обработването на лични данни, с който се отменя Директива 95 / 46 / CE (наричан по-нататък RGPD), от Закон 34/2002 от 11 юли относно услугите на информационното общество и електронната търговия (наричан по-долу LSSI-CE) и от Основен закон 3/2018, Защита на личните данни и гарантиране на цифровите права ( по-нататък LOPDGDD), Sun and Snow Vacation Rentals гарантира защитата и поверителността на личните данни от всякакъв вид, които нашите клиенти ни предоставят, в съответствие с разпоредбите на Общите разпоредби за защита на личните данни.

Предоставените данни ще бъдат третирани в условията, установени в RGPD, в този смисъл Sun and Snow Vacation Rentals е приел нивата на защита, които се изискват по закон, и е инсталирал всички технически мерки, с които разполага, за да избегне загуба, злоупотреба, промяна , неоторизиран достъп от трети страни, посочени по-долу. Въпреки това, потребителят трябва да е наясно, че мерките за сигурност в интернет не са непревземаеми.

Отговорен 

Име на фирмата: СБ БОЯНА ЕООД
Търгува като: SSVR
Булстат: BG203728938
Телефон: +359 877 311311
Имейл: reservation@sunsnow.com

Цел

Всички данни, предоставени от нашите клиенти и/или посетители на уебсайта на SSVR или неговия персонал, ще бъдат включени в регистъра на дейностите по обработка на лични данни, създаден и поддържан под отговорността на SSVR, Essential за предоставяне на услугите, поискани от потребителите, или на разрешаване на съмнения или въпроси, повдигнати от нашите посетители. Нашата политика е да не създаваме профили на потребителите на нашите услуги.

Легитимност

  • Договорни отношения: Това е това, което се прилага при наемане на някой от нашите имоти или договор за някоя от нашите услуги.

  • Легитимен интерес: Да отговаря на запитванията и исковете, които повдигате, и да управлява събирането на дължимите суми.

  • Вашето съгласие: Ако сте потребител на нашия уебсайт, като поставите отметка в полето, което се появява във формата за контакт, вие ни разрешавате да ви изпратим необходимите съобщения, за да отговорим на запитването или искането за повдигната информация.

Получатели

Ние не прехвърляме вашите лични данни на никого, с изключение на онези публични или частни субекти, на които сме длъжни да предоставим вашите лични данни поради спазване на закон. Например данъчният закон изисква от данъчната агенция да предоставя определена информация за икономически операции, които надвишават определена сума. В случай, че освен гореспоменатите предположения, трябва да разкрием вашата лична информация на други субекти, ние ще поискаме вашето разрешение предварително чрез ясни опции, които ще ви позволят да вземете решение в това отношение.

Комуникация

Ние няма да извършваме международни трансфери на вашите лични данни за нито една от посочените цели.

Запазване

Ние ще съхраняваме вашите лични данни само толкова дълго, колкото е необходимо за постигане на целите, за които са били събрани. Когато определяме подходящия период на съхранение, ние проучваме рисковете, свързани с лечението, както и нашите договорни, законови и регулаторни задължения, вътрешни политики за запазване на данни и нашите законни бизнес интереси, описани в това Уведомление за поверителност и Политика за бисквитките. В този смисъл SSVR ще съхранява личните данни, след като отношенията му с вас приключат, надлежно блокирани, по време на давностния срок на действията, които могат да възникнат от отношенията, поддържани със заинтересованата страна. След като бъдат блокирани, вашите данни ще бъдат недостъпни за SSVR и няма да бъдат обработвани, освен за предоставянето им на публични администрации, съдии и съдилища, за вниманието към евентуални отговорности, произтичащи от леченията, както и за упражняване и защита на искове пред българската Агенция за защита на личните данни.

Сигурност

Полагаме всички разумни усилия, за да запазим поверителността на личната информация, която се обработва в нашите системи. Поддържаме стриктни нива на сигурност, за да защитим личните данни, които обработваме срещу случайни загуби и неоторизиран достъп, обработка или разкриване, като вземаме предвид състоянието на технологиите, естеството и рисковете, на които са изложени данните. Ние обаче не можем да носим отговорност за начина, по който използвате данните (включително потребителско име и парола), които използвате на нашия уебсайт. Нашият персонал следва стриктни стандарти за поверителност и в случай, че наемем трети страни за предоставяне на услуги за поддръжка, ние изискваме от тях да спазват същите стандарти и ни позволяват да ги одитираме, за да проверим съответствието им.

Вашите права

Уведомяваме Ви, че можете да упражните следните права:

  1. Право на достъп до Вашите лични данни, да знаете кои от тях се обработват и извършваните с тях операции по обработване;
  2. Право на коригиране на неточни лични данни;
  3. Право на изтриване на Вашите лични данни, когато това е възможно (например по законов императив);
  4. Право да ограничите обработването на вашите лични данни, когато точността, законосъобразността или необходимостта от обработка на данните са съмнителни, в който случай можем да ги запазим за упражняване или защита на искове.
  5. Право на възражение срещу обработването на вашите лични данни, когато правното основание, което ни позволява да обработваме посочените, е наш легитимен интерес. SSVR ще спре да обработва вашите данни, освен ако има законен интерес или е необходимо за защита на искове.
  6. Право на преносимост на вашите данни, когато правното основание, което ни позволява да ги обработваме, е наличието на договорно отношение или вашето съгласие.
  7. Право на оттегляне на даденото съгласие на SSV

За да упражните правата си, можете да го направите безплатно и по всяко време, като се свържете с нас на адреса, посочен по-рано в тази политика, като прикачите копие от вашия документ за самоличност.

Защита на правата

В случай, че разберете, че вашите права са били пренебрегнати от нашия субект, можете да подадете иск до българската Агенция за защита на данните, чрез някое от следните средства:

Електронен адрес: https://www.cpdp.bg

Поща: Българска Агенция за защита на личните данни, Цветан Лазаров 2, 1592, София

Телефон: +359 2 9153555

Подаването на иск в Агенцията за защита на личните данни не е свързано с разходи и не е необходимо съдействието на адвокат или адвокат. Актуализации SSVR си запазва правото да променя тази политика, за да я адаптира към ново законодателство или съдебна практика, които могат да повлияят на съответствието с нея.